Hvordan skifter jeg slutbruger på et produkt?

Senest ændret: mandag d. 5. okt. 2026

Introduktion

Denne guide viser, hvordan et produkt overdrages til en anden kunde (slutbruger) i reseller-panelet.


Sådan gør du (step-by-step)

  1. Åbn produktvinduet i reseller-panelet


  2. Under produktet, find punktet "Skift Slutbruger"

  3. Vælg om produktet skal overdrages til en eksisterende kunde, eller om der skal oprettes en ny kunde til overdragelsen


Værd at vide

  • Overdrages et domæne, skifter ejerskabet kun i reseller-panelet. Selve domænet skal også overdrages hos registrator — kontakt support for hjælp til dette.


Relaterede artikler


Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen